Massage

Soms heb je gewoon even behoefte aan iemand die je onvoorwaardelijk laat zijn zoals je dat moment bent..
Soms heb je gewoon even behoefte aan ontspanning
Soms heb je gewoon even behoefte aan een ‘diepere’ manier van heel-worden
Soms zit je zo vol dat je jezelf niet meer goed kunt ontladen en heb je hulp nodig
Soms ………………….

Ik kan het je bieden middels de diverse massages die PuurNU aanbiedt.
LET OP: DIT ZIJN GEEN HAPPY-MASSAGES/EROTISCHE MASSAGES, DUS BENADER MIJ DAAR NIET VOOR…!!

Ayurvedische massage (Ayur Veda betekent kennis van het Levende):
In een warme en behagelijke ruimte word het hele lichaam gemasseerd met warme olie. Ik laat mij hierin intuïtief leiden in de bestaande grepen en massagetechnieken en voeg enkele energetische grepen toe voor een optimale doorstroming van het menselijk systeem (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch). De massage is vooral ontspannend (zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch), inzicht gevend (je kunt je bewust worden van delen van het lichaam die een meer gerichtere aandacht nodig hebben) en  reinigend op fysiek en energetisch niveau.
De Ayurvedische massage is voor iedereen geschikt, echter  bij kanker, griep en tijdens de eerste maanden van de zwangerschap is de massage ongeschikt!
De massage duurt 90 minuten en kost 60 euro.

Voetenmassage
In een warme en behagelijke ruimte masseer ik je beide voeten met warme olie en stevige grepen en pas ik wat energetische handelingen toe om de stagnatie van energieën in voeten, tenen en enkels weer te laten stromen. De voetenmassage is als een warm bad voor het hele menselijk systeem (zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en laagdrempelig omdat tijdens de massage alleen de sokken uitgaan. Deze massage is vooral ontspannend en ontstressent (kneden, drukken, duwen en wrijven op en van de voeten is bijzonder kalmerend voor het hele menselijk systeem), het verlicht pijnen in het hele lichaam (in de voeten is het hele lichaam aanwezig, het masseren van de voeten betekent dus dat je indirect het hele lichaam masseert) en het verbetert de doorstroming op fysiek en energetisch niveau (door de voeten te masseren masseer je indirect de  blokkades en energetische blokkades in het hele lichaam).
De voetenmassage is voor iedereen geschikt, echter tijdens de eerste maanden van de zwangerschap is de massage ongeschikt! Bij kanker en griep in overleg.
De massage duurt 75 minuten en kost 50 euro.

Metamorfose massage
In een warme en behagelijke ruimte masseer ik met hele lichte aanraking de reflexzone gebieden van de wervelkolom bij de voeten, de handen en het hoofd. De metamorfose massage draagt bij aan bewustwording, genezing en spirituele groei. Bepaalde blokkades die zijn ontstaan voor de geboorte en ook aangeleerde en meegekregen patronen kunnen na deze massage sneller herkend worden waardoor er ruimte ontstaat er anders op te antwoorden.
Deze massage is ongelofelijk ontspannend! bevrijdend (zowel tijdens als in weken na de massage) bewustmakend en doet je meer aankomend in wie je NU bent.
De metamorfose massage is voor iedereen geschikt!
AANRADER!
De massage duurt 75 minuten en kost 50 euro.