(Spelen met) Mindfulness

Spelen met Mindfulness is mijn tweede boek. Gecreëerd, geschreven en ook door mij beoefent vanuit passie, fascinatie en plezier. De afgelopen 10 jaar ben ik zelf een groot beoefenaar van Mindfulness en het heeft me laten zien dat Leven mag zijn zoals Leven IS. Het heeft me laten zien dat hoe meer ik vecht, hoe meer Leven me terugfluit. Het heeft me laten zien dat een speelse beweging richting gemak ervoor zorgt dat Leven met me meewerkt en ik Leven bewonder om hoe Leven elk moment IS. In mijn praktijk werk ik met de informatie uit dit (werk)boek. De informatie hierin is mee gegaan in de beweging richting gemak.

De afgelopen 10 jaar is in mij een verschuiving gaande geweest en deze verschuiving gaf steeds meer gemak. De manier waarop ik Mindfulness aan heb geboden bewoog met mij mee en doet dat nog steeds. Voor NU ben ik van mening dat de informatie, geleide oefenmeditaties en praktische invulling ruimer gedeeld mag worden en dat ook jij als lezer en toekomstig (of verdiepend) beoefenaar van Mindfulness de ruimte kan herkennen om vanuit en met Mindfulness te spelen.

Koop je het boek via PuurNU, dan betaal je geen 19,65 euro maar slechts 15 euro.

Herkennen, onderzoeken, erkennen, aanvaarden en vanuit verantwoordelijkheid en mededogen spelenderwijs bewegen richting gemak. Altijd!

 

Afbeeldingsresultaat voor spelen met mindfulness cindy brands

(Spelen met) Mindfulness is een praktische training in Aandacht welke uitnodigt om vanuit aandachtig zijn te spelen. Een helder, duidelijk en vooral praktische (werk)boek om direct vanuit aandacht te kunnen spelen. Verkrijgbaar bij o.a. bol.com, bruna.nl en diverse andere onlineboekwinkels. Prijs 19,65 euro en heeft 107 pagina’s.