SPEELTIJD

Voor mij geeft het pad van bewust(er) worden, welke door mij gelopen word middels Yoga, meditatie, mooie boeken, massage en noem maar op, momenten van reflectie, momenten waarin ik op een voor mij veilige manier mijn grenzen verken, mezelf uitdaag en verwen tegelijkertijd. Momenten van inzichten, momenten van mezelf tegenkomen in de blokkades die ik draag en daarin dan momenten van ontspanning of juist inspanning om mezelf te helpen deze blokkades in mezelf te ontladen/ontlasten of los te laten. Maar ook momenten van vreugde en nieuwsgierigheid waar  momenten van afkeer, hoop en tegenslag ook bij mogen horen.
Momenten die mij als persoon, als mens maar ook als ziel voeden. Momenten die mij mijn diepgang geven die voor mij de diamantjes in het leven zijn. Momenten die me helpen de donkere momenten aan te kunnen waardoor deze momenten ook weer lichtpuntjes kunnen worden. Momenten die me doen inzien dat licht en donker elkaar nodig hebben om te kunnen bestaan. Momenten waarin ik écht leer voelen zodat geluksmomentjes niet zomaar meer aan mij voorbij gaan.
Momenten die me doen inzien dat ik het waard ben.

 Een moment voor mij. Mijn moment. Mijn speeltijd!

En deze momenten zijn mooi. Zo mooi dat ik deze wil gaan delen met jou als je dat wilt en dat onder andere in de vorm van Yoga, alle soorten Yoga zoals HathaYoga of ontspanningsYoga of MindfulYoga of energetischeYoga, Meditaties, alle soorten meditaties zoals mediteren op een mooie spreuk, mediteren of een vraag in jezelf, mediteren op rust en ontspanning of mediteren al lá Mindfulness. Massage, alle soorten massage zoals de Ayurvedische massage, masseren met je kind/partner/wie dan ook, Energetische massage of voetenmassage. Mindfulness, alle vormen hierin zoals oefeningen om jezelf bewust te worden van beperkende gedachtegangen en regels, eenworden met je huidige moment, mindful eten/drinken of je eigen kompas leren herkennen.
Er zijn zo ontzettend veel speelmogelijkheden die allemaal stuk voor stuk zo ontzettend veel toe kunnen voegen aan LEVEN, aan JEZELF en aan JOUW EIGEN RUIMTE VAN GEMAK.
Er is niet één speciale weg die je zou moeten volgen, er is alleen JOUW weg welke je vind door te spelen, door te beoefenen, te voelen en daarin te herkennen wat dat moment bij jouw zou passen in wat jij dat moment nodig hebt.

Als je hierin met me mee wilt lopen kan dat dus.
Wat daarvoor nodig is, is dat je mij jouw mobiele nummer geeft zodat ik je kan toevoegen aan de groepsapp op WhattÁpp en ik jouw zodoende kan bereiken als er een moment van spelen is en welk spel dat dan is.
Dat kan ‘sochtends zijn, ‘smiddags of ‘savonds. Het kan buiten zijn, in het bos op het strand of in ergens in een tuin, aan het water of een andere mooie plek. Het kan binnen zijn in de ruimte van PuurNU of ergens anders.
Jouw aanwezigheid in de groepsapp is absoluut geen verplichting om mee te doen, meer een uitnodiging waarin jij kan voelen of herkennen of het je aantrekt dat moment, of je überhaupt tijd hebt of er tijd voor wilt maken. Of je zin hebt of juist niet en daardoor juist mee wil doen. Mijn speelmoment kan jouw speelmoment zijn. Jij bepaald.
Om te voorkomen dat die groepsapp voor irritatie zorgt  is het niet nodig mij te laten weten of je komt deelnemen, behalve als ik er specifiek om vraag. Dat heeft dan te maken met een mogelijk beperkt aantal plekjes en zou je willen komen dan heb jij dus inzicht of dat nog kan.
Deze speelmomenten variëren in tijd. Ook dit geef ik aan in mijn bericht op de groepsapp.
Deelnamekosten worden per speelmoment aangegeven (deelnemers van de SPEELTIJD-APP doen voor gereduceerd bedrag mee) een  en mag je óf aan me overmaken óf meenemen. Net wat jou uitkomt. Weet je nu al dat je vaker van dit speelmoment gebruik wilt maken is het ook prima als je aan het einde van een maand optelt hoeveel keer je bent geweest zodat je dit maandelijks aan me overmaakt.

Wil je meedoen dan hoor ik je graag.

X Cindy