Dag lieve lezer!

Lieve lezer,

Ons leven is een reis..

Een reis waarin we vele gebeurtenissen en situaties meemaken, kruispunten tegenkomen en dan keuzes en beslissingen moeten maken. Een reis welke niet altijd makkelijk is, soms zelfs erg moeilijk en pijnlijk. En toch is de reis die iedereen maakt absoluut de moeite waard.. en belangrijk.. door iedereen te dragen wat het ook is dat het leven je geeft.

Soms raak je in jouw reis jouw pad even kwijt. Je word meegenomen door angsten, neerslachtigheid, irritaties, frustraties en als gevolg daarvan weet je het even niet meer.. het leven lijkt een opgave in plaats van de speeltuin die het van oorsprong is..
Soms bewandel je een pad welke je blijdschap geeft, vreugde en liefdevolle momenten.. alles lijkt te kloppen.. je bevind je in het, voor jou, leukste deel van jouw speeltuin.

In beide gevallen kan het zinvol zijn je bewust te zijn van jouw pad, bewust van je angst, pijn en verdriet maar ook bewust van je vreugde, je blijdschap en de liefde die je voelt stromen.
Het bewust meemaken van dat pad geeft ruimte om te kunnen voelen waar je staat, wat er gebeurt en hoe jij daar op reageert.., ermee omgaat. En vanuit dat voelen, weten, erkennen en aanvaarden van jouw huidige moment is het aan jou om je vervolgrichting te bepalen;
wat wil jij..

En als je dat weet.. als je weet wat je wilt, waar je wilt komen en je je daarbij bewust blijft van je beginpunt, kan dat een start zijn van óf een verandering van richting óf het blijven volgen van de richting die je nu volgt. Jij bent de enige die dat voor zichzelf duidelijk kan hebben..
jij bent diegene die weet wat goed is voor jou.

Vind jouw ruimte van vrede, kalmte en aandacht en leer vanuit die ruimte te luisteren naar jezelf en de signalen die je krijgt van het leven om je heen. Vanuit jouw ruimte van vrede, kalmte en aandacht verdiep jij je eigen kracht óf vind je je eigen kracht weer terug.. kracht die je kunt gebruiken om daar te komen waar jij, vanuit het diepste van je wezen, wilt zijn.

Ik wens je plezier tijdens jouw reis.

Warme groet, Cindy