praktisch

Voor wie;

Voor iedereen die wil kennismaken met deze levensenergi!
Daarnaast,
voel je je gespannen, overbelast en heb je het gevoel dat je letterlijk vast zit dan kan de Levensenergi je helpen het veld om je heen in beweging te brengen. Door deze beweging word je eigen Levensenergi geactiveerd en kunnen inzichten ontstaan om je prettiger en vrijer te gaan voelen.
Maar ook fysieke blokkades kunnen verholpen worden; denk aan sportblessures, pijnlijke lichaamsdelen, migraine of verlichting na een val en/of voor en na een operatie.

Ik beloof geen absolute ‘genezing’ maar wel verlichting!

Waar en hoe;

De Levensenergi behandelingen vinden plaats in de ruimte van PuurNU.
Tijdens de behandeling lig je behaaglijk in een sfeervolle ruimte. Middels mijn handen die ik boven je lichaam houdt en zo nodig ook op betreffende lichaamsdelen breng ik jouw eigen Levensenergi weer in beweging. Dat maakt dat jouw zelfhelend vermogen van je eigen lichaam (weer) geactiveerd word. En dat zorgt weer voor een mogelijke genezing of verlichting.
Ik ben dus niet de genezer, maar de persoon die kanaliseert.

Tijdsduur en kosten;

Voor een eerste kennismaking met deze Levensenergi is het aan te raden 3 keer te komen binnen één week. Dat zorgt voor een boost zeg maar waardoor je lichaam sterk word geactiveerd haar werk weer op te pakken of te verdiepen.
Deze momenten duren per keer ongeveer 45 minuten en voor 3 keer betaal je 75 euro.
Ieder volgende behandeling duurt 45 minuten en kost 35 euro.

Je kunt er ook voor kiezen direct voor de ‘vervolg’ behandeling te komen, dat is aan jou.

‘Vervolg’ behandelingen zijn prima geschikt als onderhoudsbeurt of om de ruimte (je eigen energi) in beweging te houden waardoor langdurige reeds aanwezige klachten zoals migraine of pijnlijke lichaamsdelen langzamerhand kunnen verdwijnen.
Fysieke problemen die al langere tijd aanwezig zijn kent een hele dichte verstopte energi. T mag voor zich spreken dat de gebalanceerde Levensenergie daar minder makkelijk doorheen kan breken als fysieke klachten die net zijn ontstaan. Aan te raden is dus ook om bij fysieke problemen direct acti te ondernemen.

 

Levensenergi is altijd om ons heen, zij stroomt in ons en om ons.
Wat ik doe zijn geen magische handelingen, wel wonderlijk..
Ook jij kunt het! Tis maar net waar jij je aandacht op vestigt.

Heb je interesse? Mail me op info@puurnu.net