Mindfulnesstraining/8 weken

Gedurende 8 weken is er wekelijks 1 bijeenkomst van 2 tot 2,5 uur, in deze 8 weken besteed je thuis dagelijks ruim 1 uur aan het beoefenen van Mindfulness middels theorie en oefeningen die je meekrijgt.
Tijdens het moment van samenZijn behandelen we theorie en beoefenen we die theorie middels oefeningen.
De theorie word behandeld middels een meditatiemoment. In volledige rust komt je gewonde ego tot stilstand waardoor de woorden die ik spreek je gemakkelijker kunnen bereiken ( in plaats van dat je gewonde ego zich er mee ‘bemoeit’).
Je gewonde ego kun je zien als je overlevingsmechanisme die te sterk reageert op alles wat er IS waardoor dat overlevingsmechanisme (en jij dus ook) veelal reageert vanuit drama, angst, discussies e.d.
Tijdens de training ga je o.a leren dit te herkennen waardoor jij een keus hebt in hoe jij reageert in denken, praten en handelen. Dat geeft rust en vrede.

Mindfulness moét je doen om haar te begrijpen; uit je hoofd in je Leven

De bijeenkomsten vinden plaats in de ruimte van PuurNU

Deelnamekosten zijn  € 205,- pp. in groepsverband
Dit is inclusief het werkboek (spelen met) Mindfulness voorzien van theorie en oefeningen, 8 bijeenkomsten van ong. 2 tot 2,5  uur en zo nodig individuele ondersteuning via mail.
*Als je gedurende de trainingsmaanden Yoga volgt bij PuurNU, zijn de kosten van de training 165,- pp

Wil je de training individueel volgen om zo meer aandacht te geven aan persoonlijke issues waar je tegen aanloopt dan zijn de deelnamekosten hiervan  € 335,- pp.
Dit is inclusief het werkboek (spelen met)  Mindfulness voorzien van theorie en oefeningen, 8 bijeenkomsten van ong. 2  uur en zo nodig individuele ondersteuning via mail.
Als je een meer gerichtere blokkade hebt zoals heel sterk verdriet als je bijv. een dierbare hebt moeten laten gaan of je hebt heel veel onzekerheid of….. dan passen we de training aan om zo specifiek en doelgericht aanwezig kunnen zijn
*Als je gedurende de trainingsmaanden Yoga volgt bij PuurNU, zijn de kosten van de training 295,- pp

Let op; de trainingen zijn geen praatsessies, we zullen niet te diep in gaan op ‘verhalen’ uit je denken maar gaan doelgericht op weg om Mindfulness toe te passen.

Voor vragen of verder informatie kun je me altijd mailen of bellen.

 

De eerstvolgende groepstraining staat gepland in februari 2018