Ervaringen deelnemers ontspanningsyoga

Geplaatst door op mrt 24, 2016 in blog | 2 reacties

Om een goed beeld over te kunnen brengen van ontspanningsyoga en wat het voor de deelnemer kan betekenen, zowel tijdens het Yogamoment als in het dagelijks leven, nodig ik een ieder uit die ontspanningsyoga beoefent, of heeft beoefent, om de ervaringen hier neer te schrijven. Dank je wel alvast!

2 Reacties

  1. Ik ben dankbaar dat ik PuurNu en dus Cindy gevonden heb. Na de lessen OntspanningsYoga ben ik: 1) Heel ontspannen, 2) Heb ik meer (levens)energie, 3) Zijn eventuele blokkades uit mijn lijf (en hoofd) vandaan 4) Slaap ik beter. De oefeningen zijn ook heel goed thuis te doen! Ik kan het iedereen die moeite heeft met ontspannen en graag meer (levens)energie wil opdoen aanraden. Cindy is een top docente bij wie je je heel snel op je gemak voelt.

  2. na een drukke werkdag heerlijk tot rust komen op de mat. de ontspanning voelen tot in de vingertoppen-tenen en geest.daarna zo lang mogelijk de Zentoestand vasthouden.Cindy is een betrokken en liefde volle docente .adem in-adem uit en laat los. wat is mag zijn. alles is goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *