ervaringen deelnemers hathaYoga

Geplaatst door op mrt 24, 2016 in blog | 7 reacties

Om een goed beeld over te kunnen brengen van hathaYoga en wat het voor de deelnemer kan betekenen, zowel tijdens het Yogamoment als in het dagelijks leven, nodig ik een ieder uit die hathayoga beoefent, of heeft beoefent, om de ervaringen hier neer te schrijven. Dank je wel alvast!

7 Reacties

 1. Yoga is voor mij een moment dat je al je gedachten waar je ook mee bezig bent even los kan laten en mee laat slepen tot een rustpunt ikzelf doe aan heartful yoga en dat gaat prima er zijn dingen bij die ik niet mee kan doen maar zegt Cindy niks moet kijk zelf maar tot hoever je kan dus dat geef je ook weer een stukje ontspanning en ga lekker mijn eigen gang

 2. Al ruim een jaar yogalessen bij Cindy.Ik doe 2x in de week hathayoga en 1x ontspanningsyoga. Sinds 2002 ben ik diabeet. Toch lastig om je bloedwaarden op peil te houden. Sinds ik yoga beoefen blijven de waarden constanter.
  Ook vind ik het prettig om je lijf soepel te houden en dat lukt op deze manier.

 3. Het uurtje yoga op woensdagavond is een echte traktatie voor mij. Ik sla het niet graag over. Een uurtje om even helemaal tot rust en tot mezelf te komen. Ook kom ik weer uit mijn hoofd en krijg ik contact met mijn lijf. Actieve houdingen en ontspanning wisselen elkaar af en ik kom ontspannen en lekker ‘fris in het hoofd’ weer thuis!

 4. Bij Cindy volg ik hathayoga. Het is in een heel sfeervolle en intieme ruimte waar de groepen lekker klein zijn. Zodra ik op mijn matje zit, valt de spanning van de dag van me af. Ik vind het erg mooi dat Cindy oog en oor heeft voor iedereen in de groep. Je mag lekker zijn wie je bent. Echt een aanrader!

 5. Naar de les van hatha yoga ga ik altijd met erg veel plezier toe. Het zijn afwisselende lessen met houdingen, ademhalingsoefeningen en als afsluiting ontspanning. Door de oefeningen wordt (onder andere) mijn rug soepeler en merk je dat je al verder komt in de houding.

 6. de yoga geeft mij toch openingen om met sommige dingen anders om te gaan. lichamelijk en geestelijk een verruiming.Vooral overgave is voor mij een lastig ding. Maar ik kom nu heel dicht bij.

 7. Nu alweer enige tijd deelnemer van hathayoga bij Puurnu.Het vindt plaats in een zeer aangename ambiance.
  Cindy is een prettige persoonlijkheid met een warme stem, die ons door de verschillende oefeningen heen loost. Het helpt me om ook op andere momenten van de week weer bij mezelf te komen cq te blijven.
  Helaas is mijn lichaam niet van elastiek; oefening baart kunst. Ondanks dat het een serieuze aangelegenheid is, moeten we toch om onszelf lachen. Ik ben natuurlijk niet de enige die zich in de knoop draait.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *