CHI MACHINE

Werkelijk waar een wonderlijk apparaat!

De CHImachine is een bewegingsapparaat waarbij je lichaam, vanaf je enkels, in een bepaalde golfbeweging word gebracht. Deze golfbeweging lijkt op een ‘vissestaartbeweging’ en heeft ook de beweging van het infinity teken (dat is een liggende 8 en is het symbool voor oneindigheid).
De golfbeweging werkt voornamelijk door in de ruggegraat en dat is mooi! Want voornamelijk vanuit de ruggegraat word het lichaam ‘bestuurd’.
Het lichaam word voorzien van extra zuurstof, geeft ontspanning aan alle delen (spieren/pezen/organen noem maar op) van het lichaam en vitaliseert gelijkertijd. Er ontstaat een soort soepelheid en de beide helften van je hoofd en lichaam gaan weer samenwerken wat helderheid geeft in denken, spreken en doen.

Ik kan heel veel vertellen over dit apparaat maar dat ga ik niet doen ;), dit is een apparaat wat je zelf moet uitproberen om te voelen wat het jouw geeft.
Binnen PuurNU bied ik niets aan waarvan ik de werking niet zeker weet of waar ik aan twijfel. Ik durf dus met zekerheid te zeggen dat het jouw ook positieve effecten geeft!

 

Uiteraard heb ik het apparaat zelf ook uitgetest en de resultaten vind ik verbluffend. Immers, sinds mijn tienerjaren liep ik rond met een zere schouderblad. Stekende pijn  die ook met yoga (wat ik nu al zon 10 jaar beoefen) helaas niet verminderde. Deze pijn van de achterkant trok naar de voorkant waardoor ik de laatste 5 jaar ook behoorlijke last kreeg van mijn rib. Slechts 4 keer op het apparaat deed mij verlossen van deze pijnen… verbluffend, wonderlijk en zo prettig!
Omdat ik misschien wel een uitzondering op de regel was in de werking van dit apparaat heb ik diverse deelnemers van mijn yogagroepen uitgenodigd het apparaat ook voor mij uit te testen en ook hun resultaten zijn verbluffend, wonderlijk en ook zij hebben ervaren hoe fijn het is om weer prettiger en gemakkelijker in hun lichaam te wonen.
Hier een aantal ervaringen;

‘In september ben ik overspannen geraakt en na lang in de put gezeten te hebben ben ik de afgelopen paar maanden wel wat aan het opknappen (mede dankzij de heartfulyoga van Cindy). Vermoeidheid en stress zijn het afgelopen jaar erg op de voorgrond getreden bij mij. Toen ik hoorde van de chi-machine, hoopte ik dat het mij wat meer energie kon geven, om gemakkelijker door het leven te gaan. Maar het resultaat is echt verbluffend: ik heb weer energie en ben actief, ik maak me vele malen minder druk om iets en ik sta positiever in het leven. Ik ben weer mezelf!! Het is maanden (misschien wel langer) geleden dat ik mij zo voor het laatst gevoeld heb.
Echter is dit het resultaat na 4x in één week gebruik maken van de chi-machine. Na de eerste twee keer ervaarde ik vooral onrust in mijn lichaam en het gevoel dat er een warmtelamp op mijn hoofd scheen. Na de derde keer begon ik de positieve effecten te ervaren.’
Vrouw, 24 jaar

‘Hoi even een kort berichtje over mijn ervaring met de chi machine de eerste keer voelde ik me heerlijk ontspannen ik werd er vrolijk van  ook ik had nachten dat ik slecht sliep ook dat veranderde ik kon eindelijk weer doorslapen zonder enge dromen en mijn knieën en heupen zijn verbluffend verbeterd ik loop en beweeg veel beter kortom een geweldige machine ik voel me er heerlijk door!’
Vrouw, 70 jaar

‘Allereerst had ik het gevoel dat ik er meer energie van kreeg. Niet alleen de energie die ik direct na het ‘schudden’ door mijn lichaam voelde, maar ook de dag(en) erna voelde ik me energieker. Ook mijn stijfheid in m’n hals lijkt wat verbeterd. Het is niet weg – en ook de stijfheid in mijn schouder en nek voel ik nog -, maar ik heb de behandeling als positief ervaren!’
Vrouw, 30 jaar
 
 ‘De beweging vind ik heerlijk!! Het uurtje voor mijzelf, heerlijk!! Ik voel al snel ontspanning in mijn onderrug, en na 2 sessies voelt mijn rug beter. Na 4 sessies voelt mijn onderrug redelijk goed, minder pijn. Schouderbladen lijken ook minder stijf.’
Vrouw, 55 jaar

Het apparaat is voor iedereen bruikbaar. Het werkt op lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau. Alles in je lichaam word weer op gang geholpen waardoor de stromingen in je lijf weer verder kunnen en dus het zelfhelende systeem van je lichaam weer opgestart kan worden, kan worden verdiept of verbeterd. Dat betekent praktisch gezien dat allerlei fysieke klachten, variërend van rugpijn tot hoofdpijn tot reuma of artritis, zich van je los kunnen maken en de pijnen/ongemakkelijkheden dus verminderen en zelfs kunnen verdwijnen. Emotionele klachten, variërend van vermoeidheid tot somberheid tot neerslachtigheid komen weer tot stroming waardoor deze emotionele klachten zich uit je systeem los kunnen maken (emotionele klachten zijn veelal het gevolg van blokkades op dieper niveau) en jij je emotioneel sterker, vitaler en energieker voelt. En ook energetisch word je systeem sterker omdat deze golfbeweging, in de vorm van het infinity teken, je energetische systeem versterkt. Vooral prettig voor HSP’ers.
 Ik ben zelf zo overtuigt van dit apparaat dat je, bij geen resultaten, niet hoeft te betalen voor de gebruikerskosten.
 Hoe werk ik hiermee;
De eerste week dat je er gebruik van komt maken kom je 4 keer 45 minuten. Zo geef je je lichaam een ‘boost’ waardoor je, zo je wenst, verder kunt gaan met 1 keer in de week of 1 keer in de 2 weken.
De momenten waarop je komt spreken we af zodra je mij mailt om af te spreken.
Deze eerste ‘boost’ van 4 keer binnen 1 week kost je 80 euro (weet dus dat als het bij jouw niks doet je niet hoeft te betalen, je hebt dus niets te verliezen!).
Vervolgens betaal je als je iedere week komt 15 euro per keer. Kom je 1 keer in de 2 weken dat betaal je 17,50 per keer en als je maandelijks gebruik wilt maken van het apparaat betaal je per keer 20 euro. Per keer duurt het 45 minuten.

Tijdens dit moment lig je in de sfeervolle ruimte van PuurNU op een zachte plek met, naar wens, een achtergrondmuziekje. Je enkels liggen op het apparaat. Daar komt de golfbeweging dan ook vandaan. Ik help je opstarten en als je tijd om is kom ik weer bij je. Je ligt dus alleen in de ruimte en dat is wel zo prettig.

Heb je interesse? Mail of bel me!
 
‘Voor je lichaam zorgen is een investering waar je iets onbetaalbaars voor terug krijgt..”
Inspire
chi machine